MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

MOSÓANYAGOK

Számos hagyományos mosóanyag már nem felel meg a mai gépek igényeinek, fejlett nyomtatási alkalmazásokkal és konfigurációikkal. A gyártó, a folyamatos házon belüli laboratóriumi vizsgálatok révén garantálja a mosóanyagokhoz szükséges rugalmasságot az állandóan változó nyomtatási jellemzőkkel szemben, jó oldóképességgel rendelkeznek, és olyan alkotóelemeket tartalmaznak melyek a nyomda gépek védelmét részesítik előnybe..
A gumikendők és a hengerek tisztítására, ápolására szolgáló összes készítményt tesztelési és vizsgálati szakaszoknak vetették alá ennek köszönhetően egy jól bevált, magas tisztítási hatékonyság jellemzi, kevesebb mennyiséggel elérjük a várt hatásfokot. A Fogra és a gép gyártók által létrehozott átfogó tanúsítási szabvány garantálja a tökéletes kompatibilitást és a kiemelkedő nyomtatási eredményeket.

• Tisztítószerek automata mosórendszerrel ellátott íves ofszetnyomó gépekhez
• Automata mosórendszerekkel felszerelt Heatset nyomdagépek tisztítószerei
• Automata mosórendszerekkel rendelkező Coldset nyomdagépek tisztítószerei
• UV-festékek tisztítószerei.

MOSOFOLYADÉKOK: ÍVES OFSZET MOSÓFOLYADÉK, HEAT-COLD SET MOSÓFOLYADÉK, UV MOSÓFOLYADÉK, KÉZI MOSÓFOLYADÉK

Flexo-nyomtatási mosószerek
A Flexo sorozat megoldásokat kínál oldószer-, víz- és UV-alapú flexo nyomtatáshoz. A fenntartható és környezetbarát készítmények alkalmazhatók az ipari tisztítás területén. Számos előnyt kínál, különös tekintettel az általános költségszerkezetre és a munkahelyi biztonság szempontjából.

TOVÁBBI TERMÉKEINK:

Íves ofszet mosóanyagok, Heat-Cold set mosóanyag, UV mosófolyadék, Flexo mosófolyadék, Kézi mosó, Vízadalék, Egyéb tisztító-, ápolószerek: nedvesítő hengerek tisztításra ajánlott vegyszer, merülő hengerekhez, hagyományos tisztítópaszta, cirkulációs rendszer tisztításához ajánlott vegyszer, lemeztisztító és ápoló vegyszerek, vízkő eltávolítására alkalmas vegyszer.

Festék frissítő spray, Staticstop-Spray, Kézmosó és ápoló gél, Gumikendők, Mosókendők
A termékek 10l vagy 20l kannákban, (igény esetén 200l hordó vagy 1000l tartály) cseregöngyöleges rendszerben kerülnek kiszállításra.
A termékek raktárról elérhetőek!